Acasă

Orheiul Vechi - un loc unic unde urmele civilizațiilor antice au dat naștere la nașterea unei noi națiuni, care a absorbit o picătură de sânge - un ghetou-dacic, slavi, tătari, turci și alte popoare. Este un loc sacru, în limba de comparații artistice, fire colorate țesute într-o singură bobină, din care ulterior a fost țesut un covor frumos, izbitoare pentru frumusețea și varietatea de culori si nuante acestuia.

Reut River Valley aproape Orheiul Vechi, un loc unic nu numai în ceea ce privește istoria poporului moldovenesc și frumusețea peisajelor, care a deschis în mod neașteptat privirea uimită. Astfel defecte în scoarța terestră poate influența magic starea psihică și fizică a persoanei care un efect benefic. Nu întâmplător sunt locuri în lume numite "locuri de putere". Orheiul Vechi - una dintre acele locuri, care are o concentrație mare de energie pozitivă, care a atras și atrage oameni care au dedicat viata lor de a călători și de servicii spirituale. Pesteri din roci este încă o reminiscență a călugări care dedicat viața slujirii lui Dumnezeu. Într-una din manastirii pesteri rock este încă o biserică funcțională, în care turiștii din întreaga lume.

Complex turistic Vila ETNICA®, constând dintr-o casă de oaspeți confortabilă în stilul unui conac vechi boierești, unde puteți petrece confortabil noaptea, o eco-restaurant unic "La Butuc», în cazul în care produsele alimentare - este un exemplu magnific de alimente sănătoase și delicioase realizate din produse naturale de origine locală, și Muzeul, constă dintr-o vastă colecție de artefacte prezentate în trei case sat din ultimul secol, în cazul în care vă puteți atinge istoria. Vila ETNICA® - un complex de cladiri arhitecturale unice pe terase de diferite niveluri, situat pe o bancă abrupt al râului Răut, la poalele stâncii, care amintește de un dragon de dormit, la marginea localității Butuceni, care este parte a unui rezervație unic natură istorică - Orheiul Vechi, păstrând naturale original frumusete si urme ale civilizatiilor antice.

Modernitatea dacă nu a atins acest loc. Viața de aici este măsurată și calm - ca norii plutitoare, ca un curent de apă a râului Răut, așa cum a fost 102 sute acum câteva mii de ani, atunci când, în aceste locuri au succedat civilizație - slavii, ghetou-dacică, tătari, turci, precum strămoșii actuale moldovenilor. Toate acestea au lăsat amprenta pe acest pământ.